...ahol keresve, csak jót talál!

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha nem sikerült választ kapnia, ide kattintva küldje el nekünk a kérdését.

1. Hogyan adhatok fel hirdetést az ingatlanadvesz.hu-n?

Ha először ad fel hirdetést az ingatlanadvesz.hu-n, akkor az oldal jobb felső részén nyomja meg a Hirdetésfeladás gombot. Kérjük, hogy töltse ki a megjelenő adatlapot.
Az e-mail cím mezőbe egy valódi, ön által használt és elérhető e-mail címet adjon meg, mert a Regisztráció gombra klikkelés után arra az e-mail címre küldünk egy levelet önnek. A levélben egy aktivációs linkre klikkelve tudja véglegesíteni a regisztrációját.

A sikeres regisztrációt követően az oldal jobb felső részén a Belépés gombra klikkelve a regisztrációs adatlapon megadott e-mail cím és jelszó beírásával tud belépni az adminisztrációs felületére. Az adminisztrációs felület jobb felső részén a Hirdetésfeladás gombra klikkelve tud új hirdetést feladni.

Ha nem először ad fel hirdetést, akkor mindig a Belépés gombra klikkelve és az e-mail cím és jelszó beírásával tud belépni az adminisztrációs felületére, ahol a jobb felső részen a Hirdetésfeladás gombra klikkelve tud új hirdetést feladni.

A hirdetési díjakról ide kattintva tudhat mrg többet.

oldal tetejére

2. Hány hirdetést adhatok fel magánszemélyként?

Magánszemélyként 3 hirdetést adhat fel. Egyszerre 3 hirdetése lehet aktív.

oldal tetejére

3. Meddig látható a hirdetésem?

Hirdetése a feladás napjától számított 90 napig látható. A hirdetés lejárta előtt egy emlékeztető üzenetet küldünk a regisztrációnál megadott e-mail címére.

oldal tetejére